Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Cocochoco tartós hajbotox

61.900 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
chb_500.
Rövid leírás:

Professzionális TARTÓS HAJBOTOX kezelés, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezhetjük. Olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a hajszál BOTOX, Kollagén, Gyógynövények, Fehérjék, Vitaminok, Ásványi anyagok, valamint többféle UV védelmet biztosító hatóanyag. Azonnali és heteken át tartó, dús, élettel teli, fényes és egészséges haj. Különleges hatóanyagai bejutnak a hajszálak belsejébe, ahol megvastagítják és megnövelik a vékony hajszálak rostjait, így tartást és volument kölcsönözve a lelapult, tartás nélküli hajnak. Regenerálja a sérült hajszerkezetet, tartósan volumenizálja, valamint feltölti tápláló anyagokkal. Emellett hosszútávon védelmet nyújt a haj számára, a káros UV-sugarakkal szemben, valamint ellenáll a haj a nedvességnek és párának. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki. A hajbotox anyag állaga nagyon kedvező, így használata gazdaságos. Ár-érték arányban kiváló alkalmazása!

500ml.

Termékleírás

BOTOX kezelés menete:

  1. Mossuk meg alaposan a hajat a Cocochoco Mélytisztító samponjával 2x. A második mosásnál hagyjuk a sampont a hajon állni 3-5percig. Majd öblítsük ki.
  2. Szárítsuk meg a hajat 60-70%-ra.
  3. Vigyünk fel megfelelő mennyiséget a hajra, haladjunk tincsről tincsre. Figyeljünk a megfelelő anyagmennyiségre. Ne legyen se túl sok, se túl kevés. A fejtetőtől 1.5cm távolságra kezdjük az anyag felhordását.
  4. Hagyjuk a hajon hatni az anyagot kb. 20-30percig. Ez az idő függ a haj minőségétől, állapotától. Az erősen roncsolódott hajon 30 percig hagyjuk az anyagot. Ez idő alatt készítsünk melegítő dunsztkötést a fejre, vagy használjunk búrát.
  5. Szárítsuk meg teljesen a hajat hajszárító segítségével.
  6. Végül vasaljuk ki a hajat, hajvasaló segítségével. A hőmérséklet a roncsolódás mértékétől függ. Az erősen roncsolódott, vékonyszálú hajat érdemesebb alacsony hőmérsékleten vasalni (190-200). A vastagszálú, egészségesebb hajat magasabb hőmérsékletes vasaljuk (210-220). A vasalást végezzük tincsenként, és lehetőleg 90fokos szögben emeljük el a fejtetőtől. Ezzel növelve a haj volumenjét.
  7. 24 óra múlva mossuk meg a hajat Szulfát- és Parabénmentes samponnal és kondicionálóval, valamint használjuk folyamatosan az ilyen sampont, a kezelés hosszantartó hatása végett. A hajbotox akár több napig is maradhat a hajban, a haj minősége ettől még jobb lesz, az anyag jobban beépül a hajba. Ez idő alatt ne érje víz vagy pára, vagy bármilyen más anyag a hajat, valamint óvakodjunk a haj összegumizásától vagy felcsatolásától.
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház