Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Max Pro hajsütővas szett Miracle 5 in 1

49.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
251763000
Rövid leírás:

MaxPro Miracle 5in1

Ennek a hajsütővasnak öt különböző tartozéka van (18/9 mm, 19 mm, 25 mm, 25/19 mm és 32/25 mm), így mindig választhat egy másik méretet. Ezzel a többfunkciós hajsütővassal gyönyörű fürtöket készíthet. A kerámia rúdnak és a rövid göndörítési időnek (3 mp) köszönhetően a haj nem vagy alig sérül. Ezenkívül a hőmérséklet-kapcsoló lehetővé teszi a hő szabályozását [80 °C és 220 °C között állítható], amely LCD-kijelzőn keresztül jelenik meg. A hőmérséklet-kapcsoló és az öt különböző méretű rögzítőelem teszi a Max Pro Miracle 5in1-et minden hajtípusra - hosszú és rövidre egyaránt - alkalmassá, és népszerűvé teszi a szakemberek körében.
Az 5 az 1-ben egyedisége, hogy ennek a hajsütővasnak a tartozékai nem kattanásos, hanem forgó rendszerűek. Ez kevésbé érzékeny, ami javítja az 5 az 1-ben minőségét a többi komplett hajsütővashoz képest. Minden méretsáv [kerámia] más-más méretű hullámot biztosít a hajnak. A keskenyebb végű formázók lehetővé teszik a göndörítés természetes lefutását.
A hajsütővas felmelegszik és 4 másodpercen belül használatra kész. A Miracle 5 az 1-ben automatikusan kikapcsol, ha egy órán keresztül használaton kívül van.

1 év garancia

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház