Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Gabiano gyakorló babafej barna szintetikus hajjal +/-55 cm.

Eredeti ár: 14.500 Ft
Akciós ár: 12.900 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
148403
Rövid leírás:

A Gabbiano egy luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútormárka, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint magas használati kényelem jellemez. 

A tökéletes eszköz a fodrászművészet gyakorlásához

A Gabbiano WZ2 női oktató fodrászfej praktikus kiegészítője a különféle kezelések, hajvágások és up-dos gyakorlásának. A megfelelő hosszúságú és minőségű haj lehetővé teszi, hogy hatékonyan készüljön fel a fodrász szakmára, így anélkül fejlesztheti készségeit, hogy élő modelleken kellene gyakorolnia.

A WZ2 modell kiváló minőségű anyagokból készült barna árnyalatú szintetikus haj felhasználásával, gondosan rögzítve a fejhez. A hosszúság, az egyenes szerkezet, a fokozatos vágás és az optimális sűrűség a hajat az emberi hajhoz hasonlóan viselkedik.

Könnyű használat és esztétikus kialakítás

A maximális hőformázási hőmérséklet 120°C , így ideális eszköz a különböző hajformázási technikák gyakorlásához, lehetővé téve a haj biztonságos modellezését és kiegyenesítését . A megfelelően kialakított alap biztosítja a stabilitást munka közben. A fej alkalmas lesz egy 2,3 cm átmérőjű állványtengelyre. A termék esztétikus kialakítása felkelti a figyelmet, miközben kiemeli a funkcionalitást, így inspiráló munkakörnyezetet teremt .

A WZ2 fej lehetővé teszi a különféle technikák betanítását , segítve a fodrászokat készségeik fejlesztésében . A fodrászok új frizurákkal, felfrissítésekkel, színezési és vágási technikákkal kísérletezhetnek. Az oktatófejek fantasztikus választás, és elengedhetetlen elemei a fodrásztechnikák elsajátításának és gyakorlásának . A termék kiválóan alkalmas tanulóvizsgák lebonyolítására is.

Megfelelő gondozás a tartósság érdekében

A rendszeres ápolás a kulcs a fej tartósságának megőrzéséhez. Kerülje a nedvességet , és ne tárolja a fodrászfejet műanyag zacskóban. A nedvesség kellemetlen, dohos szagot okozhat. A fejet nem lúgos samponokkal csak langyos vízben mossa meg. Mosáskor kerüljük a haj összegabalyodását – a fejtől a hajvégekig mossuk a hajat a növekedés irányában. Öblítse le meleg, de nem forró vízzel, és ne felejtse el használni a kondicionálót . Fésűvel fésülje nedvesen a haját – kezdje a végétől, és szakaszosan haladjon felfelé. Tartsa be az ápolási eljárásokat a termék élettartamának meghosszabbítása érdekében .

Maximális hőformázási hőmérséklet: 120 °C
Hajhossz: kb. +/- 55 cm
A fej 2,3 cm átmérőjű állványcsapokra illeszkedik
Megjegyzés. A fej állvány nélkül eladó.

 
Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház