Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.260.233 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Moser Animalline állatnyíró REX

25.390 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
1230-0079
Rövid leírás:

Moser Animalline Rex állatnyíró
Cikkszám: 1230-0078

Professzionális Moser nyírógép, ideális érzékeny állatoknak, aljszőrzet nélküli kutyák & macskák teljes nyírására.
Profi nyírógéppel sokkal gyorsabban és egyszerűbben meg tudja nyírni kedvencét, mint bármilyen ollóval! A Moser Rex modelljét nagy teljesítményű és csendes üzemű Pivot-motorja különösen kiválóvá teszi, s az így ideális az érzékeny, zajtól megrettenő állatok számára is. A professzionálisan csiszolt rozsdamentes acél nyírófej sima vágási élekről gondoskodik és akkurátusan lerövidíti a szőrszálakat a kívánt hosszúságúra. A vágáshossz az oldalt található kis emelővel, egyetlen kézmozdulattal rögzíthető 6 fokozat valamelyikére, így Ön finoman be tudja azt állítani 0,1 - 3 mm-es intervallumban. A szállítmányhoz tartozó ápoló szett és tartozékok megkönnyítik Önnek a nyírógép használatát, s felhasználóbarát üzemmódról valamint hosszú élettartamról gondoskodnak.
Teljes és részleges nyírásra: aljszőrzet nélküli kisebb-nagyobb kutyák (pl. uszkár, bolonka, pekingi palotapincsi, shih tzu, bobtail, beddlington terrier, portugál vizikutya) valamint macskák számára.
Összegubancolódott, összetapadt szőrzetre is alkalmas. Különösen vibrációszegény és csendes üzemű Pivot-motorral: nagy teljesítményű, precíziós meghajtás, erős és megbízható. Rozsdamentes acél nyírófejjel: durva fogazattal, precíziós csiszolással a tökéletes vágásélekért.
Műszaki adatok:
" Mérete: H 180 x Sz 67 x M 42 mm
" Súly: 620 g
" Teljesítmény: max. 15 W
" Üzemelési feszültség: 220 - 240 V, 50 Hz
" Kábelhossz: 3 m hengeres kábel, fémkarikával felakasztható
" Meghajtás: polarizált lengőhorgonyos motor
" Nyírófej: rozsdamentes acélból
" Vágófésű szélessége: 46 mm
" Vágáshossz: 0,7 - 3 mm
" A csomag tartalma: 2 toldófésű (6 mm, 9 mm), 1 tisztítókefe, 1 olaj

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kutyája bundájában lévő szennyeződés és homok a nyírás folyamán nem tesz jót a nyírófejnek, kiveheti annak élét. Ezért kutyája szőrzetét nyírás előtt ajánlatos megmosni és alaposan megszárítani. Szíveskedjen figyelmesen elolvasni az ápolásra vonatkozó utasításokat!

Fontos: a hosszabb élettartam biztosítása érdekében elengedhetetlen a nyírófej használati utasításban leírtak szerinti rendszeres olajozása. Ha a fogak közötti olajfilm hiányos, a fém súrlódik a fémen, s a nyírófej ennek megfelelően gyorsan elhasználódik.
2 év garancia

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház