Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 986.202 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Hajvágókendő szilikonos nyakkal J-457

5.490 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
j457
Rövid leírás:

Tisztaság a hajvágások alatt

A J-457 hajvágókendő minden fodrász vagy fodrászszalon felszerelésének elengedhetetlen eleme. Segít fenntartani a magas szintű tisztaságot , hatékonyan védi az ügyfél testét és ruházatát a fröccsenéstől a hajkezelések során. Más speciális szalonokban is használják, beleértve a szépségszalonokat is. Az elülső dekoratív minta karaktert kölcsönöz a köpenynek.

Sokoldalúság és funkcionalitás

Tökéletes a szépségszalonokban kínált összes szolgáltatáshoz , beleértve az ápolási és színező kezeléseket is. Professzionálisan védi a ruházatot a kezelések során használt termékekkel való szennyeződéstől. Száraz és nedves vágáskor is hasznos lesz – megakadályozza, hogy a levágott haj ruha alá kerüljön. A nyak körüli rugalmas szalag csökkenti annak esélyét, hogy a haj a köpeny alá kerüljön, és tökéletesen véd ellene, így még jobb védelmet biztosít. Szépségszalonokban főleg sminkelés vagy henna kezelések alkalmával használható.

Ügyeljen az ügyfél kényelmére

A termék fekete vízálló anyagból készült , amely lehetővé teszi a problémamentes tisztítást és megfelelően véd minden típusú fröccsenés ellen. Univerzális méretüknek és a nyakban lévő kapcsoknak köszönhető állítási lehetőségnek köszönhetően magasságtól függetlenül minden ügyfél számára megfelelőek lesznek, biztosítva a kényelmet az eljárás során.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház