Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Beauty Derm Pen bőrfiatalító kozmetikai gép

Eredeti ár: 42.900 Ft
Akciós ár: 29.990 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
BD-PEN
Rövid leírás:

Stella Beauty Derm Pen elektorkozmetikai készülék + extra ajándékkal 2db steril tűfejjel 

A Dermaroller elvén működő hatékony bőrfiatalító elektorkozmetikai gép, sejtterápiás sejtmegújító kezelésekhez:

  • nem tépi fel a bőrt
  • érzékeny területeken is használható (szem környékén)
  • kontrollált szúrási mélység 
  • hosszú élettartam

Garancia 1 év.

Termékleírás

A Dermaroller elvén működő hatékony bőrfiatalító elektrokozmetikai gép, de használata  annál sokkal  biztonságosabb, mivel a tű behatolása a bőrbe függőleges irányú. A Beauty Derm Pen öt sebesség fokozata és a szabályozható tű hosszúság miatt tud hatékonyabb és biztonságosabb arckezelést biztosítani. A kezelést a 12 mikrotűből álló steril tű fej segítségével végezzük. A Beauty Derm Pen használatával a nehezebben elérhető területeket is könnyen kezelhetjük (szemkörnyék, orr, szájkontúr).

Professzionális bőrfeszesítés a szép, egészséges bőrért!

A Beauty Derm Pen kizárólag képzett szakemberek által alkalmazható! A kezelés során a bőr felszínén apró nyílások keletkeznek, ezeken keresztül a hatóanyagok könnyebben a bőrbe jutnak. A kezelés eredményeképpen a kollagén- és elasztin termelődés fokozódik, a bőr feszesebbé válik.

A készülék a MesoComplex termékcsalád kúraszerű alkalmazásával hihetetlen eredménnyel képes a bőr megfiatalítására és a sejtek regenerálására.

Mire használható a Stella Beauty Derm Pen készülék?

  • Bőrfeszesítés, arcfiatalítás
  • Hegkezelés
  • Stria kezelés

A kezelés célja, hogy a bőr felszínén apróbb sérüléseket okozva működésbe léptessük a test, bőr saját természetes gyógyító mechanizmusát. A kezelés során a mikrotűk nagyon gyors sebességgel és különböző mélységben szurkálják a bőrfelszínét. A kezelő tudja kontrollálni, mind a sebességet, mind pedig a tű behatolásának mélységét. Azáltal, hogy apró sérülések keletkeznek a bőrfelszínén, beindul egy sejtregenerálódási folyamat, amely lényegében javítja a bőr állapotát. A fokozott kollagén- és elasztin termelődés hatására a bőr feszesebb, élettelibb lesz.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház