Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

GA.MA Microfrizé Hajformázó P11

26.190 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
krepp11
Rövid leírás:

GA.MA MICROFRIZÉ HAJFORMÁZÓ KREPPELŐ P11

Professzionális kreppelő az igazán megkapó haj elkészítéséhez, széles kreppekkel, amely visszahozza a 80-as, 90-es évek kreppdivatját és hajstílusát.

A kreppelés egy nagyon sokoldalú forma, melynek segítségével nagyon sok hajforma és stílus megvalósítható: laza, de terjedelmes haj, lófarok, fél lófarok, alul tűzött lófarok, stb. Akár csak néhány kreppelt loknit is készíthetünk, ami egy kifinomult és megkapó stílust varázsol még a menyasszonyok számára is. A GAMA a kifinomult haj elkészítéséhez fejlesztette a Microfrisé kreppelőt.

Az ultra széles speciálisan fűtött lapjainak köszönhetően olyan loknikat készíthetünk, melyekben a kis hullám hatások kerülnek kihangsúlyozásra. Ezáltal afro stílust is könnyedén megvalósíthatunk, ill. izgalmasabbá tehetjük a hátrafésült hajat is.

A kreppelő „Quick Heat” technológiával készült, néhány másodperc alatt eléri a 220 fokot. A kerámia bevonatú melegítő lapok védik a hajat, miközben természetes hatású selymesen lágy és egészséges hatást adnak neki. A széles melegítő lapoknak köszönhetően egy mozdulatra több haj befogható. A 3 méter hosszú forgó kábel nagyobb mozgásteret eredményez a kívánt stílus kialakítása közben.

1 év garancia.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház