Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.856.639 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Olivia Garden Finger Brush Round XL

4.590 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
OG_fb_R_XL.
Rövid leírás:

Olivia Garden Fingerbrush Round körkefe

Termékleírás

Az optimalizált légáramlásnak köszönhetően a hajat gyorsan és hatékonyan szárítja, kiszáradás vagy túlmelegedés nélkül. A könnyű anyagnak és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően ez a kefe tökéletesen illeszkedik a kézbe anélkül, hogy szükségtelenül megterhelné a csuklóját, karját és vállát. A 100% vaddisznószőr és az antisztatikus ionizált nejlon kombinációja gyönyörű fényt és térfogatot biztosít. Ezenkívül a haj kutikuláját lezárja, ami hozzájárul a tartósabb szín eléréséhez és megakadályozza a kiszáradást. A fogantyú végén található elválasztó tökéletes a pontos stílus kialakításához.

Vaddisznó és nylon szőr keveréke
A vaddisznószőr természetes anyag, amelyet gyakran használnak minőségi termékként professzionális hajkefékhez. A 100% -ban tiszta vaddisznó szőr simítja a hajat formázás közben, ragyogást és volument ad.
Antisztatikus és ionizált haj! A hajból származó statikus elektromosság mindig gondot okoz a hajápolás során. Amikor a sörték intenzív érintkezésbe kerülnek a fejbőrrel, ez az áram keletkezik. Ez a körkefe megakadályozza a haj statikus elektromosságának feltöltődését, sima és fényes hajat eredményez.

Könnyű! A körkefe súlya nagyon fontos a megfelelő termék kiválasztásakor. Egy nehéz kefe gyorsan túlterheli a csukló, a kar és a váll izmait, különösen, ha gyakran kell használnia a munka során. Minél könnyebb a kefe, annál kényelmesebb és könnyebb a fogása. Az Olivia Garden rendkívül könnyű keféi ideálisak a pihentető munkavégzéshez.

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház