Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Style ergo relax slice

19.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
82150 82155 82160
Rövid leírás:
FOGANTYÚ HELYZET Eltolásos  offset
ACÉL rozsdamentes krómacél
EAN-KÓD 4030363111514
SÚLY 34g
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK ujjtámasztó felület, kivehető ujjtámasz
VÁGÓÉL / PENGE Szelet
JOBBKÉZES 
FELÜLET szatén bevonat / matt
OLLÓ MÉRETE 5,5, 5,0, 6,0
SZÍN ezüst
TERMÉK FELÜLET szatén kivitel / matt
CSAVAROS CSATLAKOZTATÁS Vario
Termékleírás
A JAGUAR RELAX SLICE fodrász ollója jó minőséget, megbízhatóságot és kedvező áron kínál. Ez a fodrász olló szatén felülettel rendelkezik, és tökéletes alapmodellként minden fodrász számára – különféle méretekben kapható. Ez a modell polírozott kivitelben is elérhető, mint a RELAX P SLICE fodrászollónk. Létezik egy BASIC SET RELAX SLICE is, amely tartalmazza a RELAX SLICE-t és a hozzáillő RELAX 28 textúraollót.

PÉGE ÉS SZÉL
A további hónolás és üreges csiszolás biztosítja, hogy ezek a hajollók jól használhatók szeletelésre.

ACÉL ÉS FELÜLET
Ez a rozsdamentes speciális acélból készült fodrászolló megbízható minőséget kínál, Németországban gyártva. A sárgaréz tónusú csavar és az ujjtámasz vonzó kontrasztot alkot a fodrászolló matt ezüst felületével.

AZ OLLÓ ERGONÓMIA ÉS MOZGÁSA
A te döntésed! A RELAX SLICE több méretben is elérhető jobbkezesek számára: 5,0”, 5,5” és 6,0”. A RELAX SLICE eltolt fogantyúval és ferde hüvelykujjgyűrűvel ergonomikus kéztartást biztosít. A kivehető ujjtámasz kényelmes helyet kínál kisujjának pihentetésére, így stabilitást biztosít a fodrászolló vezetésekor. Győződjön meg arról, hogy a feszültség megfelelően van beállítva. Túl laza? Túl szűk? A VARIO csavarral tökéletesen beállíthatja a feszességet. Nagyon könnyű megtenni egy érme használatával.

TERMÉKEK BELÉPTETETT
Minden PRE STYLE fodrászollóhoz a hozzáillő ujjgyűrűbetét tartozik. A nyomáspontok kialakulásának megakadályozása érdekében minden JAGUAR fodrászollónkhoz kizárólag kiváló minőségű, Németországban gyártott ujjgyűrűbetéteket használunk. Ez azt jelenti, hogy a fodrászolló biztonságosan és kényelmesen illeszkedik a kézbe.

 

Szeletelésre kiválóan alkalmas
Masszív alap olló
Szatén kivitelű megjelenés
VARIO csavarrendszer a könnyű beállítás és a tökéletes mozgás érdekében
Kiváló minőségű ujjgyűrűs betétek
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház