Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Pastell Plus Atlantic offset fodrász olló

39.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
4752-11
Rövid leírás:
FOGANTYÚ HELYZET Eltolásos offset
ACÉL rozsdamentes krómacél
SÚLY 40g
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK ujjtámasztó felület, kivehető ujjtámasz, allergiasemleges bevonat
HÄNDIGKEIT Igaz
TERMÉK FELÜLET bevonattal
JOBBKEZES 
OLLÓ MÉRETE 5.5
SZÍN kék
GRIFFFORM Classic, Offset
TERMÉKTÍPUS fodrász olló
CSAVAROS CSATLAKOZTATÁS Vario

PENGE
- Nagyon jó, hosszan tartó élesség
- Klasszikus pengék
AZ ACÉL MINŐSÉGE
- Jó minőség
- Kovácsolt speciális acél
FEHÉR VONAL
ÉLVONALBELI
- Szeletelésre jó
- Lapos vágási szög
CSAVAR
- Könnyű és nagyon jó mobilitás
- Könnyen állítható VARIO csavarrendszer
 
Termékleírás
A JAGUAR PASTELL PLUS ATLANTIC fodrászolló 5,5”-os méretben különleges színével tűnik ki. Ez a fodrászolló klasszikus nyélformában és offset változatban is kapható. PASTELL PLUS hajollónk a JAGUAR WHITE LINE sorába tartozik, mely haj- és textúráló ollók széles választékát kínálja. A PASTELL PLUS kollekciós ollómodellek nemcsak színesek, hanem kiváló minőségű fémbevonattal is rendelkeznek, amely védelmet nyújt a nikkelallergia ellen. Kínálatunkban megtalálja a hozzáillő színben a PASTELL PLUS 40 ATLANTIC texturáló ollót is. Így összeállíthatod az ollókészletedet. Az "Atlantic Blue" mellett sok más szín közül is választhat.

PÉGE ÉS SZÉL
Minden fodrász- és textúráló olló rendelkezik a JAGUAR WHITE LINE jól bevált vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél megmunkálásának köszönhetően a klasszikus lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. A további hónolás és az üreges csiszolás azt jelenti, hogy ez a hajolló kiválóan alkalmas szeletelésre.

ACÉL ÉS FELÜLET
A kovácsolt speciális acél és a kiegészítő jégedzés lehetővé teszi a köszörülést, ami nagyon jó élességet és hosszú vágóél-tartást eredményez. A fodrászolló közérzetet keltő színe nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem a legjobb minőségű is. Ez a kiváló minőségű fémes bevonat véd a nikkelallergia ellen is, ezért allergiasemleges.

AZ OLLÓ ERGONÓMIA ÉS MOZGÁSA
A klasszikus nyélforma hagyományos vágási érzetet biztosít, a két fogantyúgyűrű szimmetrikusan egymásra helyezve. Az eltolt kialakítás ergonomikus markolathelyzetet biztosít. Az eltolt (ferde) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így nyugodtan dolgozhat. A pinkie kényelmesen felhelyezhető a levehető ujjakasztóra, és biztonságosan vezethető a fodrászolló. A csavaros rendszer a pengékkel együtt könnyű és nagyon jó mozgást biztosít, ami kellemesen megkönnyíti a hajollóval történő vágást. Győződjön meg róla, hogy a tökéletes beállítás van. Túl laza vagy túl szoros? A VARIO csavarrendszerrel a feszességet egy pénzérmével könnyedén visszaállíthatja.

TERMÉKEK BELÉPTETETT
Minden JAGUAR WHITE LINE hajolló hozzáillő, kiváló minőségű ujjgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz kizárólag minőségi "Made in Germany" betétgyűrűket használunk.
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház