Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Pstell Plus Berry offset fodrász olló

39.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
4752-10
Rövid leírás:
FOGANTYÚ HELYZET Eltolásos offset
ACÉL rozsdamentes krómacél
SÚLY 30g
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK ujjtámasztó felület, kivehető ujjtámasz, allergiasemleges bevonat
HÄNDIGKEIT Igaz
CSAVAROS CSATLAKOZTATÁS Vario
BAL-/JOBBKÉZES jobb
OLLÓ MÉRETE 5.5'
SZÍN Bogyó
GRIFFFORM Classic, Offset
TERMÉK FELÜLET bevonattal

PENGE
- Nagyon jó, hosszan tartó élesség
- Klasszikus pengék
AZ ACÉL MINŐSÉGE
- Jó minőség
- Kovácsolt speciális acél
FEHÉR VONAL
ÉLVONALBELI
- Szeletelésre jó
- Lapos vágási szög
CSAVAR
- Könnyű és nagyon jó mobilitás
- Könnyen állítható VARIO csavarrendszer
JAGUÁR -
JAGUÁR -
JAGUÁR -
NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÜLT
Több mint 80 éve betartjuk a legszigorúbb minőségi és kivitelezési követelményeket.
KÉZMŰVÉSZET ÉS HIGHTECH
Precíziós kivitelezés a legmodernebb gépek és technológiák használatával kombinálva
MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
Minden egyes ollót külön-külön kézzel ellenőriznek és ellenőriznek kiszállítás előtt
 
Termékleírás
A JAGUAR PASTELL PLUS BERRY fodrászolló 5,5-ös méretben a divatos "Berry" színben kapható. Ez a fodrászolló klasszikus nyélformában és ofszet változatban is kapható PASTELL PLUS hajollónk a JAGUAR WHITE LINE VONALÁBA tartozik, mely haj- és textúráló ollók változatos választékát kínálja A PASTELL PLUS kollekció ollómodelljei nem csak színesek, kiváló minőségű fémes bevonattal is rendelkeznek, amely védelmet nyújt a nikkelallergia ellen. A PASTELL PLUS 40 BERRY texturáló ollót is megtalálja a hozzáillő színben kínálatunkban. Így állíthatja össze ollókészletét. Amellett, hogy "Berry "Sok más szín közül is választhat.

PÉGE ÉS SZÉL
Minden fodrász- és textúráló olló rendelkezik a JAGUAR WHITE LINE jól bevált vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél megmunkálásának köszönhetően a klasszikus lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. A további hónolás és az üreges csiszolás azt jelenti, hogy ez a hajolló kiválóan alkalmas szeletelésre.

ACÉL ÉS FELÜLET
A kovácsolt speciális acél és a kiegészítő jégedzés lehetővé teszi a köszörülést, ami nagyon jó élességet és hosszú vágóél-tartást eredményez. A "Berry" dekoratív szín nem csak hűvös megjelenést kölcsönöz ezeknek a hajollóknak, hanem a legjobb minőségűek is.Ez a kiváló minőségű fémes bevonat a nikkelallergia ellen is véd, ezért allergiasemleges.

AZ OLLÓ ERGONÓMIA ÉS MOZGÁSA
A klasszikus nyélforma hagyományos vágási érzetet biztosít, a két fogantyúgyűrű szimmetrikusan egymásra helyezve. Az eltolt kialakítás ergonomikus markolathelyzetet biztosít. Az eltolt (ferde) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így nyugodtan dolgozhat. A pinkie kényelmesen felhelyezhető a levehető ujjakasztóra, és biztonságosan vezethető a fodrászolló. A csavaros rendszer a pengékkel együtt könnyű és nagyon jó mozgást biztosít, ami kellemesen megkönnyíti a hajollóval történő vágást. Győződjön meg róla, hogy a tökéletes beállítás van. Túl laza vagy túl szoros? A VARIO csavarrendszerrel a feszességet egy pénzérmével könnyedén visszaállíthatja.

TERMÉKEK BELÉPTETETT
Minden JAGUAR WHITE LINE hajolló hozzáillő, kiváló minőségű ujjgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz kizárólag minőségi "Made in Germany" betétgyűrűket használunk.

 

Nagy színválaszték
Nikkel allergia elleni védelem
Szeletelésre alkalmas
VARIO csavarrendszer
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház