Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Splash fodrász olló

56.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
45255-29
Rövid leírás:
FOGANTYÚ HELYZET Eltolásos offset
OLLÓ MÉRETE 5,50"
SZÍN Multicolor
VÁGÓÉL / PENGE Szelet
JOBBKEZES 
SÚLY 38g
KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK ujjtámasztó felület, kivehető ujjtámasz, allergiasemleges bevonat
CSAVAROS CSATLAKOZTATÁS Vario
Termékleírás
Az 5,5” méretű JAGUAR SPLASH fodrászolló különleges kialakítását Miami, a „Varázsváros” ihlette, amely hűvös hangulatával és életstílusával lenyűgöző. A JaguArt modellek inspirációt, színt és energiát árasztanak magukból. Szeretné élvezni a tengerparti életet és a vizet? Vagy egyszerűen csak szereti a SPLASH fodrászollóhoz használt menő aqua színeket és azok egyedi stílusát? Hozzon színpompát és jó hangulatot szalonjába ezzel a feltűnő design ollóval. A JaguArt „Welcome to Miami” kollekció minden fodrászolló-készletéhez tartozik egy pálmafával és egy flamingóval is ellátott trendi báj. A JaguArt egyedi ollódizájnok széles választékát kínálja, de ez még nem minden. A fodrászollók tartós bevonata nikkelallergia esetén is védelmet nyújt. A JaguArt színes, dekoratív ollós minták széles választékát kínálja. Mindenkinek van valami!

PÉGE ÉS SZÉL
A kovácsolt speciális acél kivitelezésének köszönhetően a pengék lapos vágási szögükkel kiváló élességet biztosítanak. A további hónolás és üreges csiszolás miatt ez a fodrászolló kiválóan alkalmas szeletvágásra.

ACÉL ÉS FELÜLET
A kovácsolt speciális acél és a kiegészítő jégedzés lehetővé teszi a köszörülést, amely kiváló élességet eredményez, és a vágóélek hosszú ideig élesek maradnak. Ezeknek a fodrászollóknak a kialakítása egyedi és jellegzetes, de ez még nem minden. Az innovatív, tartós, kiváló minőségű high-tech bevonat védelmet nyújt nikkelallergia esetén is.

 

 

AZ OLLÓ ERGONÓMIA ÉS MOZGÁSA
Az eltolt kialakítás ergonomikus fogantyúhelyzetet biztosít. Az eltolt (átlósan elhelyezett) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így lazíthat munka közben. Az ujjtámasz (eltávolítható) kényelmes helyet biztosít a gyűrűsujj pihentetéséhez, így stabilitást biztosít a fodrászolló vezetésekor. A csavaros rendszer a pengékkel kombinálva könnyű, kiváló vágási műveletet biztosít, kellemesen könnyűvé téve a hajvágást ezzel a fodrászollóval. Győződjön meg arról, hogy a tökéletes beállításokkal rendelkezik. Túl laza? Túl szűk? A VARIO csavar segítségével nagyon könnyen beállíthatja a feszességet egy érme segítségével.

TERMÉKEK BELÉPTETETT
Minden JaguArt fodrászolló kiváló minőségű ujjgyűrűs betétekkel érkezik, hozzáillő színvilágban. Ezen kívül minden JaguArt fodrászolló készlet tartalmaz egy további pár betétet hozzáillő színben. A nyomáspontok kialakulásának megakadályozása érdekében minden JAGUAR fodrászollónkhoz kizárólag kiváló minőségű, Németországban gyártott ujjgyűrűbetéteket használunk. A „Welcome to Miami” témának megfelelően, ebben a kollekcióban minden fodrászollóhoz egy pálmafával és flamingóval díszített divatos bűbáj tartozik.

 

Fodrász olló dekoratív, egyedi kialakítással
Védelem nikkelallergia esetén
Kiválóan alkalmas szeletvágásra
VARIO csavaros rendszer
További pár színes ujjgyűrű betét
PENGE
- Nagyon jó, hosszan tartó élesség
- Klasszikus pengék
AZ ACÉL MINŐSÉGE
- Jó minőség
- Kovácsolt speciális acél
FEHÉR VONAL
ÉLVONALBELI
- Szeletelésre jó
- Lapos vágási szög
CSAVAR
- Könnyű és nagyon jó mobilitás
- Könnyen állítható VARIO csavarrendszer
JAGUÁR -
JAGUÁR -
JAGUÁR -
NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÜLT
Több mint 80 éve betartjuk a legszigorúbb minőségi és kivitelezési követelményeket.
KÉZMŰVÉSZET ÉS HIGHTECH
Precíziós kivitelezés a legmodernebb gépek és technológiák használatával kombinálva
MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
Minden egyes ollót külön-külön kézzel ellenőriznek és ellenőriznek kiszállítás előtt
 

 

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház