Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 778.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Atlantic Pastell Plus ES 40 ritkító olló

45.290 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
3053-11
Rövid leírás:

Méretek_ 5' és 5,5'

TEXTÚRA OLLÓ JAGUAR PASTELL PLUS 40 ATLANTIC

A JAGUAR PASTELL PLUS 40 ATLANTIC  textúráló olló különleges színével kiemelkedik. Kapható klasszikus nyélformában (5,0"-os méretben), valamint eltolásos változatban (5,5"-os méretben). A 40 ritkító foggal ez a fodrászolló megkönnyíti a modellezést és finoman vékonyítja a hajat. Megbízható textúráló olló női és férfi hajvágásokhoz egyaránt . A JAGUAR WHITE LINE változatos választékot ígér. A PASTELL PLUS kollekció ollómodelljei nem csak színesek, hanem kiváló minőségű fémes bevonattal is rendelkeznek, amely védelmet nyújt a nikkelallergia ellen. 

Termékleírás

PENGE ÉS ÉL

Minden fodrászolló és textúráló olló rendelkezik a JAGUAR WHITE LINE jól bevált vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél megmunkálásának köszönhetően a klasszikus lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. Ennek a textúráló ollónak a 40 finoman fogazott vékony foga biztonságos és precíz vágást biztosít. A PASTELL PLUS 40 ATLANTIC foghegyei speciálisan vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a haj elcsúszását. Ez teszi ezeket a textúraollókat nagyon alkalmassá az átmeneti vágások formázására.

ACÉL ÉS FELÜLET

A kovácsolt speciális acélnak és a kiegészítő jégedzésnek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik ezen fodrászollók speciális vágását, nagyon jó élességet és a vágóélek hosszú éltartását érjük el. A textúraolló jó érzést keltő színe nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem a legjobb minőségű is. Ez a kiváló minőségű fémbevonat véd a nikkelallergia ellen is.

ERGONÓMIA ÉS AZ OLLÓ MOZGÁSA

klasszikus nyélforma hagyományos vágási érzetet biztosít, a két fogantyúgyűrű szimmetrikusan egymásra helyezve. Az eltolt kialakítás ergonomikus markolathelyzetet biztosít. Az eltolt (ferde) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így nyugodtan dolgozhat. A pinkie kényelmesen felhelyezhető a (levehető) ujjakasztóra, és biztonságosan vezethető a fodrászolló . A csavarrendszer a pengékkel együtt könnyű és nagyon jó mozgást biztosít, ami kellemesen megkönnyíti a textúraollóval történő vágást. Győződjön meg róla, hogy a tökéletes beállítás van. Túl laza vagy túl szoros? A VARIO csavarrendszerrel a feszességet egy pénzérmével könnyedén visszaállíthatja.

TARTALMAZOTT TERMÉKEK

Minden JAGUAR WHITE LINE hajollót hozzáillő, kiváló minőségű ujjgyűrűkkel szállítunk . A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz kizárólag minőségi "Made in Germany" betétgyűrűket használunk.

 

  • Textúra olló finom fogakkal
  • Nikkel allergia elleni védelem
  • Nagy színválaszték
  • VARIO csavaros rendszer
FOGANTYÚ HELYZETE Offset
ACÉL rozsdamentes krómacél
SÚLY 400g
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK ujjtámasztó felület, kivehető ujjtámasz, allergiasemleges bevonat
HÄNDIGKEIT Jobb
A TERMÉK FELÜLETE bevont
CSAVAROS CSATLAKOZÁS Vario
BAL-/JOBBKEZES jobb
OLLÓ MÉRETE 5,0, 5,5
SZÍN kék
GRIFFFORM Klasszikus, eltolás
TERMÉKTÍPUS modellező olló
VÁGÓÉL / PENGE mikro fogazás
PENGE
- Nagyon jó, hosszan tartó élesség
- Klasszikus pengék
 
ACÉLMINŐSÉG
- Kiváló minőség
- Kovácsolt speciális acél
 
ÉLVONALBELI
- Jó szeleteléshez
- Lapos vágási szög
 
CSAVAR
- Könnyű és nagyon jó mobilitás
- Könnyen állítható VARIO csavarrendszer
 
NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÜLT
Több mint 80 éve betartjuk a legszigorúbb minőségi és kivitelezési követelményeket.
KÉZMŰVÉSZET ÉS HIGHTECH
Precíziós kivitelezés a legmodernebb gépek és technológiák használatával kombinálva
MINŐSÉG ELLENŐRZÉS
Minden egyes ollót külön-külön kézzel ellenőriznek és ellenőriznek kiszállítás előtt
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház