Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.750.920 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Jaguar Satin professzionális fodrászolló

37.390 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
0350-0355-0360-0365-0370
Rövid leírás:
Méretek:

- 5'
- 5.5'
- 6'
- 6,5'
- 7'

A JAGUAR SATIN fodrászolló kiváló minőségű szatén megjelenésével azonnali szemet vonz. A precíziós fodrászat a SATIN-nal pofonegyszerű, az egyik oldalon található mikrofogazásnak köszönhetően. A WHITE LINE része, ez a fodrászolló kiváló minőségű. A SATIN különféle konfigurációkban kapható online boltunkban. 
 
Termékleírás
Fodrászollóink ​​klasszikus pengéi kiváló, hosszan tartó élességet biztosítanak. A SATIN vágóéle kifejezetten lapos vágási szöggel rendelkezik, így szeleteléshez kiválóan alkalmas. Egyik oldalán mikrometszés is található. Ez további pontosságot biztosít a vágás során, mivel a vágóél megakadályozza a haj elcsúszását.

ACÉL ÉS FELÜLET
A kovácsolt speciális acél és a kiegészítő jégedzés lehetővé teszi a köszörülést, amely kiváló élességet eredményez, és a vágóélek hosszú ideig élesek maradnak. A fodrász olló szatén felülete különösen feltűnő szemet gyönyörködtetővé teszi őket. Kiváló minőség Németországban készült.

AZ OLLÓ ERGONÓMIA ÉS MOZGÁSA
A te döntésed! A SATIN többféle méretben kapható: 5.0", 5.5", 6.0", 6.5" és 7.0"". A klasszikus nyélforma hagyományos érzetet biztosít vágás közben, a két fogantyúgyűrű szimmetrikusan helyezkedik el egymás fölött. A kivehető ujjtámasz kényelmes helyet kínál kisujjának pihentetésére, így stabilitást biztosít a fodrászolló vezetésekor. Győződjön meg arról, hogy a tökéletes beállításokkal rendelkezik. Túl laza? Túl szűk? A VARIO csavar segítségével nagyon könnyen beállíthatja a feszességet egy érme segítségével. A SATIN balkezes változatban is kapható. Tükrözi a jobbkezes fodrászollót, tökéletesen illeszkedik a kézbe, így természetes mozgást biztosít.

TERMÉKEK BELÉPTETETT
A JAGUAR WHITE LINE összes fodrászollója hozzáillő, kiváló minőségű ujjgyűrűs betétekkel érkezik. A nyomáspontok kialakulásának megakadályozása érdekében minden JAGUAR fodrászollónkhoz kizárólag kiváló minőségű, Németországban gyártott ujjgyűrűbetéteket használunk.

 

Fodrász olló szatén felülettel
Klasszikus fogantyú forma
Mikrofogazás az egyik oldalon
Balkezes változat is elérhető
Minőség Made in Germany
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház