Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Alveola 2 az 1-ben gyémántfejes és mikrodermabráziós készülék

Eredeti ár: 276.800 Ft
Akciós ár: 248.600 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
AE50336
Rövid leírás:

A mechanikai peeling elvén működő un. abráziós elektrokozmetikai eszközök a kozmetikai szalonok legfőbb anti-aging eszközei. Népszerűségüket intenzív csiszoló hatásuknak köszönhetik, mely következtében a komedogén szennyeződések, könnyen eltávolíthatóak és a bőr átjárhatósága is többszörösére növekszik.

Az AE50336 kombi készülék a manapság leghatékonyabb mikrokristályos (mélyebb) és gyémántfejes (felületi) abráziós kezelőmoulokkal rendelkezik, melyekkel a bőrfiatalító peelingek széles skálája végezhető. Az eltérő módszerekkel különböző mélységekig végezhetünk hámlasztó kezeléseket.

Mikrodermabrázió modul:
A mikrodermabrázió alumínium oxid kristályokkal történő mechanikai peeling kedvező hatásait alkalmazza a bőr megújítására. A kezeléshez együttesen alkalmazott nagy nyomású vákuum és alumínium oxid kristályok intenzíven távolítják el a bőr felületén található szennyeződéseket, valamint az ott felhalmozódó elhalt szarulemezeket. A peeling hatására a bőr felszívó képessége javul az alkalmazott hatóanyagok felszívódása fokozódik, a bőr szerkezete megújul.

Gyémántfejes modul:
A gyémántfejes dermabrázió a finom mechanikai bőrcsiszolás és az arcvákuum együttes hatását alkalmazza a bőr felületén található elhalt szarusejtek eltávolítására és a bőrmegújító folyamatok élénkítéséhez. Az eltérő szemcseméretű kezelőfejekkel a peeling enyhébb és intenzívebb formái közül választhatunk. A fokozat nélküli teljesítményszabályozással pedig mindig az aktuális bőrérzetnek megfelelően dolgozhatunk.

Mindkét modul használatával a mechanikai peeling hatás mellett a bőr finom nyirokmasszázsát is elvégezhetjük. Ennek következtében fokozódik a nyirokfolyadék áramlási sebessége, a salakanyagok elszállítása felgyorsul. A bőr tápanyag és oxigén ellátása növekszik. A kezelés hatására a bőr szintbeli különbségei csökkennek.

 

1 év garancia.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház