Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Magic Splash szépségital (20db.)

Eredeti ár: 2.990 Ft
Akciós ár: 2.690 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
hs1
Rövid leírás:

Magic Hair Splash a még soha nem látott szépségital!

Ismerd meg Magyarország első és egyetlen komplex hatású szépségvitamin-pezsgőtablettáját, a Magic Hair Splash szépségitalt!
 
Ez az egyedülálló összetevőkből megalkotott hármas hatású szépségvitamin-pezsgőtablettaabban segít neked, hogy egyenlő mértékben gondoskodhass hajad, körmeid és bőröd szépségéről. A hazai piacon egyedülállóan magas Biotin tartalomnak, és a cink, a szelén, illetve a keratint alkotó aminosavak – L-cisztin és L-metionin – köszönhetően a Magic Hair Splash nemcsak formáját tekintve egyedülálló, de kiemelkedően hatásos is. A Magic Hair Splash szépségital fogyasztásával hajad növekedése látványosan felgyorsul, babahajszálak megjelenését fogod észlelni, ezáltal pedig hamarosan dúsabb hajkoronával büszkélkedhetsz, mely kevésbé hajlamos a töredezésre és nem hullik csomókban. Nemcsak hajad mennyiségén, de minőségén is elképesztő változásnak lehetsz tanúja: erősebb, ellenállóbb, fényesebb és összességében egészségesebb hajzuhatag lesz a jutalmad a törődésért cserébe.
 
Látogasson el a gyártó oldalára még több információért.
Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház