Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Paul Mitchell HOT OFF THE PRESS HAIRSPRAY - Hővédő, Hajsimító, Formázó

10.890 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
PMHOTP200
Rövid leírás:

Paul Mitchell Hot Off The Press Hairspray - Hővédő, Hajsimító, Formázó Spray

Ha a hajformázó eszköz a legjobb barátod, akkor ez a gyorsan száradó spray nélkülözhetetlen. Jelentősen lerövidíti a formázás idejét és védi a tincseket a meleg sütőlapokkal történő érintkezés során. Rugalmas, a párával szemben ellenálló tartást ad bármely frizurának - legyen az sima, egyenes, hullámos vagy göndör.

Termékleírás

Aktív hatóanyagok:

- Hővédő anyagok, rizskivonat.

FIGYELEM:A flakonban túlnyomás alatt lévő gyúlékony összetevők találhatóak! Legfeljebb 500C hőmérsékletű helyen tárolható, 500C-nál magasabb hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hőhatásnak kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni. Tűzforrástól tartsd távol, használata közben tilos a dohányzás. Gyermekektől tartsd távol. Vigyázz, hogy a szembe ne kerüljön. Csak az előírtak szerint használd. A hajlakk indokolatlanul nagy mennyiségben történő használata és szándékos belélegzése károsíthatja a szervezetet!

Használati javaslat:

Alkalmazás: A már megszárított hajra vigyél fel a sprayből, a meleg hajformázó eszköz használata előtt. Formázd kedved szerint, majd a végén ismételd meg hajlakként is, ha szükséges.

Hajtípus: minden hajtípusra


Mennyiség: 200 ml


Termékszám: PMHOTP200

(54.450,- Ft. / Liter)

HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház