Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 6.320.946 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

STELLA Kavitációs Ultrahang készülék IB-5002

186.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
IB5002
Rövid leírás:

Stella kavitációs ultrahang alakformáló kezelőgép IB-5002

A kavitáció az első, sebészeti beavatkozás nélküli végleges zsíreltávolításra alkalmas kozmetikai eljárás!

Az ultrahangos kavitáció a kozmetikai szalonok egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

 

Garancia 6 hónap.

Termékleírás

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív, fájdalommentes beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre, melynek hatására a zsírszerű anyagok elfolyósodnak, és ez által könnyebben ürülnek ki a szervezetből.

Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. A kezelés  kúraszerűen alkalmazva (min. 6 alkalom/testrész) igen látványos eredménnyel jár.

A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik minimum 3-5 cm lokális zsírréteggel rendelkeznek.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem számuk is lecsökken, ezért a hatás hosszantartóbb. A kezelés karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, selymesebbé teszi, jelentősen csökkenti a cellulitis tüneteit.

PROFESSZIONÁLIS KÉSZÜLÉK! KIZÁRÓLAG KÉPZETT SZAKEMBER HASZNÁLHATJA!

Az ulrahangos kavitáció a korszerű szépészeti eljárások egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya. A kavitációs zsírbontás egy teljesen fájdalommentes alakformáló beavatkozás,hihetetlenül látványos és gyors, centikben mérhető végeredménnyel. 

2 különböző átmérőjű kezelőfej

moduláció szabályzó

idő és intenzitás szabályzó

digitális kijelző

Funkciók:

A makacs, nem kívánt domborulatok hatékony alakformáló eszköze

a test helyi zsírpárnáinak megszüntetése,cellulit kezelésére,alakformálásra

a teljesen fájdalommentes eljárás során a nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikrobuborékokat hoznak létre,melynek hatására a zsírszerű anyagok elfolyósodnak és ezáltal könnyebben ürülnek ki a szervezetből