Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 30/8355530 | hajmaniakft@gmail.com

Kombi UH peeling/gyémánt dermabrázió/AE50334

Eredeti ár: 259.000 Ft
Akciós ár: 249.000 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
AE50334
Rövid leírás:

Intenzív bőrcsiszolás, vagy finom mechanikai peeling? Az Alveola legújabb AE50334-as készülékében most mindkettőt megtalálod. A kombinált készülék gyémántfejes modulja a mechanikai hámlasztás és az arcvákuum együttes hatását alkalmazza a bőr felületén található elhalt szarusejtek eltávolítására és az anyagcsere folyamatainak élénkítéséhez. A különböző kezelőfejekkel a peeling enyhébb és intenzívebb formái közül választhatunk. A fokozat nélküli teljesítményszabályozással pedig mindig az aktuális bőrérzetnek megfelelően dolgozhatunk.

Ha pedig nyáron is szeretnéd kezeléseidhez a peeling bőrre gyakorolt kedvező hatásait alkalmazni, akkor számodra az UH peeling jelenti  a megoldást, mely a bőrt érő minimális mechanikai behatás mellett távolítja el az elhalt szarusejteket. A kezelés ultrahang hullámokkal segíti elő az elhalt szarusejtek eltávolítását és a bőr pórusainak megtisztítását. A kezelés során a bőr és a kezelőfej között csak minimális kontaktusra van szükség, így a mechanikai sérülések kockázata csökkenthető és az érzékeny bőrök is hatékonyan kezelhetők. Akár nyáron az intenzíven napsütötte időszakban is. A peeling technikának köszönhetően az arc nyirokkeringését is élénkíteni tudjuk, mely hatékonyan segíti a bőrben felhalmozódott salakanyagok és bomlástermékek eltávolítását.

Legyen tél, vagy nyár az Alveola legújabb készülékével minden évszakhoz megtalálod az ideális bőrhámlasztó eljárást.

Gyémántfejes modul tartozékai:
2db kezelőfej
2db csatlakozócső a kezelőfejhez
9db kezelőcsúcs eltérő méretekben

 

1 év garancia.

Termékleírás
HAJMÁNIA/Fodrászcikk Web áruház